Хасково

Блокове в „Бадема“ с дни без вода в жегите

Няколко блока в хасковския квартал „Бадема“ са с дни без вода в жегите, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Водата дошла през уикенда и от понеделник отново е спряла.

От ВиК са запознати с проблема. Началникът на район „Хасково“ Иванко Милушев съобщи за Haskovo.info, че причината за нарушеното водоподаването е смесването с чиста вода на петте пуснати кладенци от Първа помпена станция. За целта е взета вода от „Бадема“. Сега от водното дружество се опитват да компенсират безводието в квартала.

В същото време почти всекяка вечер пресъхват чешмите на „Младежки хълм“. От ВиК допълниха, че и за там търсят решение на проблема. Причината е голямата консумация и изключването на помпените сатнции от Градската градина. Така повече абонати използват водата от южната кула и тя вече не стига за живеещите на Ямача.

Изпрати новина

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Хюстън
Хюстън
27.06.2017 13:14 13:14

Майка ви да е..ба некадърно ВИК.Побъркахте ни.

иvan_DRAGANOV
иvan_DRAGANOV
27.06.2017 16:52 16:52

Абе началници от ВиК оставете въведения график за ползване на водата до края на ЛЯТОТО доикато сепосъбере вода в кладенците Сега едни квартали имат вода други страдат непрекъснато АМАН от ГЕРБАДЖИЙСКО НЕДЗОМИСЛИЕ Съберете се –облъстен -кмет – ВиК и други и решете въпроса нали за това са ви избрали и получавате НЕМАЛКИ ЗАПЛАТИ

Back to top button