Хасково

Половината лампи по „Раковски“ не светят нощем

Читатели на Haskovo.info сигнализираха, че половината лампи от уличното осветление на хасковския булевард „Раковски“ не светят нощем. Хората изпратиха и снимки.

„Напоследък на много други места се появяват проблеми с осветлението, като това не е първият подобен случай. Едва ли има човек, на когото да му е особено приятно, толкова често да няма осветление около дома си или по централни булеварди.

Трябва да се вземат някакви мерки за трайно отстраняване на проблемите, защото навън се разхождат и не малко бездомни кучета, които достатъчно плашат гражданите, дори когато не е тъмно“, се казва още в сигнала.

Haskovo.info припомня, че последно читатели алармираха и за несветещи лампи но улица „Добруджа“ в района на Енергото.

Изпрати новина

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гражданин
гражданин
19.07.2017 10:57 10:57

А да ви се е налагало да влизате в града по тъмно в посока откъм Димитровград? Не е ясно къде точно се намирате. Явно за управляващите не е проблем, че не знаеш дали влизаш в Хасково или неясно в къде.

Фики
Фики
19.07.2017 12:07 12:07

Скелета да се вземи в ръце и да ги сменят…

Гражданин
Гражданин
19.07.2017 12:08 12:08

Така е като правят икономий и не наемат фирма да се грижи за осветлението със една вишка искат целия град да обслужат.

Back to top button