Любопитно

Бетина със свеж видеодебют на „Stay away“

Димитровградчанката Бетина Димитрова засне първото си видео на дебютната си песен „Stay away“. Свежото парче вече е качено в YouTube.

Талантливата певица се занимава с музика от 7 г. „Първо започнах да свиря на китара, а след това продължих с уроци при Кирил Русев – вокал, китара и пиано“, разказа за Haskovo.info Бетина, която от септември ще учи „Film and TV Production“ в Лондон.

Първата част от видеоклипа на „Stay away“ е заснета на декор във видео студиото на БГ ТОП МЮЗИК. Кадрите с колата са направени около Хасково. Оператори на видеоклипа са Лъчезар Костов и Недялко Василев. Постпродукцията е дело на Тодор Димитров, а клипът е режисиран от певицата.

Бетина има много интересни идеи за бъдещи проекти, а сега мисли главно за образованието си в Англия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Mr.Green
Mr.Green
14.08.2017 16:24 16:24

Не съм хейтър, мацката е готина, но първите 20-тина секунди се чудих на какъв език е песента. После чух 12-13 пъти израза „stay away“, което явно е и припева. Все пак адмирации за девойката и успешна кариера! Много радва, че не е поп-фолк!

Back to top button