Регион

Граничен полицай е със счупен крак след спречкване с гастарбайтери

Граничен полицай е със счупен крак след спречкване с гастарбайтери на ГКПП „Капитан Андреево“, потвърдиха за Haskovo.info от Гранична полиция.

По информация на „Старият мост“, инцидентът е станал около полунощ на пункта за влизане в България. В лек автомобил с немска регистрация били шофьорът, съпругата му, две пълнолетни и две непълнолетни момичета, всички с турско гражданство. Те се прибирали в Германия, след лятната си почивка в родината.

На пункта гранична полицайка поискала от шофьора да отвори багажника на автомобила за задължителната проверка, но той отказал. След повторна молба и отказ, инспекторката извикала колега.

Шофьорът дал рязко газ и потеглил, но малко по-късно бил застигнат. При спречкването граничен полицай опитал да свали шофьора на земята, но той паднал върху него и му счупил крака.

Четиримата пълнолетни гастарбайтери са задържани в граничния арест в с. Капитан Андреево.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button