Регион

Димитровград ще си сътрудничи с китайци, разграбиха уникалния общински календар

Споразумение за сътрудничество сключиха Димитровград и китайският град Дзияо Дзиян.

На празничния 2 септември кметът Иво Димов и директорът на Постоянния комитет на народния конгрес на Дзияо Дзиян Уон Го Пин подписаха споразумение за възстановяване на приятелските отношения между двата града.

Календар

Според споразумението двете страни се съгласяват да полагат усилия на базата на равенството и взаимната полза за насърчаване на обмена и сътрудничеството в областта на търговията, икономиката, технологиите, образованието, човешките ресурси.

След официалната част гостите от Китай заедно с другите гостуващи делегации посетиха изложбата „Почетни граждани на Димитровград“. Всички бяха и на представянето на десетото издание на уникалния календар на община Димитровград, който е от септември до септември и представя красиви плакати.

След представянето календарът бе разграбен за минути от присъстващите в лятната читална на Градса библиотека „Пеньо Пенев“.

Haskovo.info припомня, че празничният концерт с Васил Найденов е от 20 часа на площад „България“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Абра ка дабра
Абра ка дабра
02.09.2017 15:39 15:39

много як календар, може ли да публикувате и другите снимки – хаха

Back to top button