Любопитно

Документална изложба: ЕС е най-големият мирен проект в света

Пътуваща изложба по повод 60-ата годишнина от подписването на Римските договори беше официално открита в зала „Родолюбие“ на Регионалния исторически музей.

Документалната експозиция включва 14 табла и бе открита от директора на музея Пенко Добрев. Той заяви, че бъдещето на Европа е в обединението.

Изложба

Красимира Дамянова от „Европа Директно – Хасково“ пък припомни, че Европейският съюз е най-големият мирен проект в света. Сред официалните гости бе кметът Добри Беливанов.

Изложбата ще остане в Хасково около седмица, след което ще гостува в Пловдив. Експозицията ще посети 17 областни града, където има центрове на „Европа Директно“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
04.09.2017 19:05 19:05

Всички ГРОБ-ари строени там,присьстват под заплаха от уволнение.

Самодостатъчни
Самодостатъчни
04.09.2017 22:00 22:00

Все по-тесен съюз…

Анонимен
Анонимен
05.09.2017 14:08 14:08
Отговор до  Самодостатъчни

“ ВСЕ ПО ТЕСЕН СЪЮЗ. “ ИМА СЕ ПРЕДВИД ЗАГУБА НА СУВЕРИНИТЕТ .ДА НЯМАМЕ ЕНЕРГЕТИКА , ЗАВОДИ , СОБСТВЕНА ВЪНШНА ПОЛИТИКА. УТРЕ АКО КАЖАТ ВЗЕМАЙТЕ ОРЪЖИЕТО И МАРШ КЪМ РУСИЯ ДА ТРЪГВАМЕ. ЧЕТЕТЕ БИБЛИЯТА. ТАМ ЯСНО ПИШЕ ЗА “ ЗВЯРА КОЙТО ЩЕ ГОВОРИ КАТО АГНЕ “ – АКО СЕ ЗАМИСЛИТЕ Е ТОЧНО ТАКА. ГОВОРЕНЕТО Е САМО ДОБРИ НЕЩА А ВОЙНИТЕ КОИТО НАПРАВИХА САЩ И ЕВРОПА НЕ СЕ КОМЕНТИРАТ

Back to top button