Регион

Над 12 000 коли затапиха Неделния пазар, сватбари – „Раковски“ в Хасково

Над 12 000 коли затапиха движението по булевардите в района на Неделния пазар в Димитровград.

Трафикът от сутринта е изключително интензивен, като колоната в пиковите моменти е от водната кула до автопазара. Има много изнервени шофьори, които надуват клаксони или правят рисковани маневри. В задръстванията път си пробиват и автобусите от градския и междуградския транспорт.

Трафик

От управата на пазара, съобщиха за Haskovo.info, че всички паркинги са напълно заети с коли и непрекъснато идват още. Сутринта са се опитали с „паяк“ да разчистят няколко нарушители, но репатриращият автомобил не е могъл да влезе.

Сред причините за многото клиенти на пазара е наближаващият първи учебен ден – 15 септември. Хората търсят по-евтини дрехи, обувки и раници за учениците си.

Трафик

Преди обяд пък колона от сватбарски автомобили беше спряла преди светофара на буливард „Раковски“ при кръстовището с улица „Дунав“. В комбинация с паркираните по-горе коли, това създаде хаос за движещите се към центъра автомобили.

Трафик

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
10.09.2017 15:03 15:03

Пълна цигания и анархия…

Анонимен
Анонимен
10.09.2017 20:32 20:32

ВИЕ ВИЖДАЛИ ЛИ СТЕ 12 000 КОЛИ НА ЕДНО МЯСТО ТА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ

Митю Клявката
Митю Клявката
10.09.2017 22:29 22:29

Ам те ГЕРБ и ЧЕТИРИ ТОНА СУДЖУЦИ са виждали,бе!!!Ей ахмаци с ахмаци!!!!

Back to top button