Хасково

Шофьор с Пежо рани хасковлийка и я откара до Спешно

За жена, претърпяла пътен инцидент са сигнализирали вчера полицията от хасковското Спешно отделение.

Пристигналият на място автопатрул установил, че около 14:30 часа на булевард „Съединение“ в областния град, 48-годишен водач на лек автомобил Пежо е извършвал маневра на заден ход, без да се убеди в безопасността. Преминал е със задна дясна гума по дясното стъпало на 68-годишната пешеходка, която се оказала зад колата.

Водачът веднага е транспортирал пострадалата и е изчакал на място органите на реда. Лекарите са установили контузия на дясно стъпало и дясна глезенна става. Жената е освободена за домашно лечение. На водача е съставен акт и е издаден констативен протокол.

Пиян шофьор е задържан с полицейска мярка в Харманли. Униформените са спрели за проверка на улица „Люлебургас“ в града лек автомобил Фиат, който се управлявал от неправоспособен 29-годишен младеж. Проверка с дрегер отчела, че шофира и с 1,28 промила алкохол.

Бързо производство отчитат и димитровградските пътни полицаи. На улица „Хасковска“ е извършена проверка на лек автомобил Рено с водач 23-годишен хасковлия. Справка разкрила, че младежът управлява без книжка в едногодишен срок на наложено му наказание с влязло в сила наказателно постановление.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
26.09.2017 11:46 11:46

“Люле Бургас”
Кой го люля тоз’ Бургас не е ясно…

Желю Добромиров Желев
Желю Добромиров Желев
26.09.2017 12:57 12:57

Не ни отклонявайте вниманието с ВЕЧНАТА ДЪВКА пътно-транспортни произшествия!!!!!
Пишете какво става в ОБЩИНАТА !!!
В ДЪРЖАВАТА!!!!
ЯСЕН,ЛИ СЪМ!!!

Back to top button