Регион

Купувач на плуг задигна 4300 лв. от 87-годишен мъж

Крадец е задигна спестяванията на 87-годишен мъж от харманлийското село Поляново, съобщават от пресцентъра на полицията.

Дядото разказал пред полицаите в харманлийското управление как вчера в къщата му пристигнал мъж, който пожелал да закупи плуг за оран. Непознатият помолил собственика да донесе въже, с което да върже плуга за ремаркето си. Връщайки се със сезала, възрастният мъж установил, че купувачът липсва. Видял, че през отключен прозорец е проникнато в дома му и са задигнати спестяванията му в размер на 4300 лева.

В Димитровград пък неизвестен извършител е откраднал бас каса от багажник на Хонда, паркирана пред дома на собственика си на улица „К. Гайдаров“ в града. Стойността й според собственика е 230 лева.

Две жени са задържани за кражби от хипермаркет в Хасково. Едната на 39 г. задигнала хранителни продукти за над 15 лева, а другата на 45 г. – диоптрични очила за 15 лева.

Две жени от Тополовград пък се разследват, затова че незаконно са се присъединили към водопреносната мрежа на ВиК след сигнал от експерти.

Общо 14 060 цигари без бандерол конфискуваха димитровградски полицаи. Вчера те са проверили лек автомобил „Ауди А4“, шофиран от 45-годишен мъж от града. В колата са открити 120 безакцизни цигари.

Последвала е проверка на гаража му на улица „Любен Каравелов“, където са намерени още 13 940 папироси от различни марки. Мъжът е задържан до 24 часа.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button