Любопитно

Много красота в първата модна фиеста в Хасково

Много красиви манекени се включиха в първата за Хасково есенно-зимна модна фиеста.

В серия дефилета бяха представени актуалните колекции за сезона на хасковски фирми. Публиката аплодира спортни екипи, спортно елегантни тоалети, официални и булченски рокли. В програмата между дефилетата имаше песни, футболни демонстрации и изпълнения на танцьорите от клуб „Хасково“.

Мода

Най-малките манекени, които участваха във фиестата бяха на по 3 – 4 годинки. Сред по-големите пък бе 23-годишната Габриела Вълкова от Димитровград, която ще представя Хасковска област на „Мис България 2017“ през ноември.

Мода

Модната фиеста се организира от Адриана Добрева, която е регионален мениджър на “Интерсаунд” за Хасковска област. Тя заяви, че възнамерява събитието да стане традиционно и да се провежда и в други градове на региона. Модната фиеста кореспондира със седмицата на модата, която се провежда в София.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button