Спорт

Свиленградчанки поизпотиха хандбалистите на Хасково в уникална контрола

Уникална приятелска среща по хандбал се игра в хасковската спортна зала „Спартак“.

Един срещу друг се изправиха бронзовият медалист от женския шампионат при жените „Свиленград“ и хасковските хандбалисти, които се състезават в „Б“ група при мъжете. Преди началото на сезона свиленградчанки търсят силни противници за контроли. Много хасковлийки се контузени, а други преминаха в женския тим на Свиленград и така се стигна до проверката с мъжете. В мъжкия тим се включиха и хандбалистките на „Хасково“ Антония Димитрова и Християна Петрова.

Хандбал

Срещата беше много интересна и динамична, като започна сравнително равностойно, но в крайна сметка мъжката физика в комбинация с техниката си казаха думата и на почивката хандбалистите вече водеха на свиленградчанки с 22:16. През втората част разликата се запази и така срещата завърши 45:39.

В неделната сутрин е и втората проверка между двата тима.

Свиленградчанки имат двойна полза от тези контроли, защото първото си домакинство от шампионата на 22 октомври срещу Поморие ще изиграят заради наказание в Хасково. Иначе, първенството при дамите стартира на 7 октомври с гостуване в Шумен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button