Спорт

Мажоретките със силно представяне на Европейското в Холандия

Европейско първенство по батънтуърлинг и мажоретки се проведе в Алмере, Холандия и в него участваха 14 държави, сред които и България.

Националният ни отбор беше представен от мажоретните състави на градовете Шумен, Свиленград и Нови Пазар, които спечелиха квота на Държавното първенство по-рано тази година.

Мажоретки

Децата се състезаваха във възрастови групи Juvenile и Junior, в категориите Традиционал корпус, Параден корпус и Есхибишън корпус.

Сред усилената конкуренция в лицето на чехи, хървати, холандци и други и слабо съдийство националният ни отбор успя да извоюва едно второ и две трети места, съобщиха от треньорския щаб на свиленградчанки.

За пореден път показахме, че въпреки трудностите няма да сведем глави и се борихме достойно. Браво деца! Бяхте блестящи, вие сте морални победители, доволни са от щаба.

Мажоретки

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ферди
Ферди
11.10.2017 9:02 9:02

Все по – тъпи спортове се появяват и налагат, следващият сигурно ще е да пушат цигари, но с гъза си!

Анонимен
Анонимен
13.10.2017 8:04 8:04
Отговор до  Ферди

Ферди , пробвай! На сто процента ще спечелиш златен медал, че и купата даже.

Back to top button