Регион

Габриела Гочева пое за ден община Харманли

Макар и само за ден, ученичката от ОУ „Иван Вазов“ Габриела Гочева седна в стола на кмета на Община Харманли.

Тя бе посрещната от градоначалника Мария Киркова, която с удоволствие отстъпи мястото си и представи своя екип. Инициативата „Кмет за един ден“ се провежда в Харманли по повод Деня на българската община – 12 октомври.

Община

„За мен е изключителна чест, че съм избрана да бъда „кмет“ дори и само за ден. Това е един интересен и различен за мен ден. Считам, че един кмет трябва да работи изцяло в полза на гражданите и да направи всичко възможно да задържи младите хора в града, като се погрижи за създаването на добри условия за образование, спорт и забавления.“, сподели вижданията си, видимо развълнувана, госпожица Гочева.

Тя пристигна в администрацията подкрепяна от своя екип в лицето на Никола Хамбарлиев, Тончо Михайлов, Иванина Иванова, Мерием Юмер, Елиас Найденов и Анджела Димитрова. След като се запознаха със своите „колеги“ и естеството на работата им в администрацията те поеха по отделите, където ги очакваха ежедневните задачи, включени в работните графици.

А кметът Гочева потегли на инспекция из града. Първата спирка бе на пл. „Възраждане“, където служители на ОП „Чистота“ зацветяваха зелените площи със сезонни цветя. Те споделиха и изразиха възмущението си, че много често цветята и градинките в града са обект на кражби и вандалски прояви.

Временният градоначалник посети и детска градина „Пролет“, която съвсем наскоро е оборудвана с нова сушилня за бельо и професионална готварска печка за приготвяне на храната на малчуганите. Екипът на детското заведение изказа задоволството и благодарността си към местната власт, отделила средства от общинския бюджет за закупуването на новите уреди, които са им били изключително необходими в процеса на работа.

Работният ден на Габриела Гочева продължи в кабинета, където я очакваха редица важни документи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
12.10.2017 14:30 14:30

Има си хас Киркова и семейство Гочеви, ‘айде нейсе.

Back to top button