Регион

Хванаха ментета и крадец от магазин

Ментета са конфискували вчера полицаи от Димитровград.

В 17 часа, автопатрул е спрял за проверка на булевард „3 март“ в града лек автомобил Мерцедес, шофиран от 30-годишен мъж от Кюстендил. В хода на проверката, в багажното отделение на колата са намерени 30 артикула носещи логото на защитени търговски марки без разрешение на правопритежателя. Стоките – якета и блузи са иззети с протокол.

40-годишен хасковлия пък е уличен за кражба. Мъжът задигнал аудио слушалки от магазин на булевард „Съединение“ в областния град, които не заплатил на касата. След сигнала е установен и признал за деянието си пред разследващите.

Две домови кражби са извършени през денонощието. Първата е на 1100 лева от жилище на улица „Софроний Врачански“ в Димитровград, където е проникнато след отключване на вратата. Взломяване на прозорец е начина на проникване в дом на улица „Чепеларе“ в Хасково. Задигнати са 1300 лева и около 30 грама златни накити.

Двама младежи са задържани за съхранение на дрога. Снощи в 21 часа на улица „Бяло море“ в Хасково, униформените полицаи са проверили лек автомобил Опел с водач 25-годишен младеж със спътник 26-годишен негов съгражданин. В ръката на водача е открито станиолово топче със суха зелена листна маса с тегло 1 грам – марихуана.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button