Хасково

Свободни места за лекари, учители и охранители в Хасковско

Две свободни места за лекари обявиха от МБАЛ-Хасково.  Болницата търси лекар специализант по Ендокринология и болести на обмяната и лекар специализант по Кардиология.

В Тополовград има обявени две свободни места за учител в начален етап на основното образование, като в едната оферта е посочена заплата от 760 лв., сочи справката в Агенцията по заетостта.

В Димитровград пък се турси учител по английски език на срочен договор, като мястото е свободно от 20 ноември. В града има обявени и три свободни места за охранители – невъоръжена охрана на 460 лв.

Сред останалите вакантни работни места преобладават тези за шивачки, шофьори, продавачи, готвачи, сервитьорки, бармани.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бать Весо
Бать Весо
12.11.2017 9:32 9:32

Не започвайте работа в „ММ“-лъжци.Шефа им си гледа само него.Заплатите идват след 7-8месеца и то орязани.

Митю Клявката
Митю Клявката
12.11.2017 12:14 12:14

Ам за КМЕТ,ЗАМ.КМЕТ и СЕКРЕТАР оти няма ва кунье????

И в Хасково има място
И в Хасково има място
12.11.2017 13:19 13:19

И в Хасково има място за учител, стига да се намери свестен управляваш, който държи за спазването на законите. Май няма такъв, който да пенсионира Насенката от школското общежитие, дето от години е навършила години за пенсия, ама се натиска на стола на пом.директора и не го освобождава. Това е то да си любимец на властта. Вземаш си паричките срешу клатене на краката и много снимки, дето да те показват колко много работиш. Такова нахалство няма равно на себе си другаде, освен в ученическото общежитие, където началничка – пенсионер се разполага като султанка и няма кой да я прати в пенсия, където й е мястото.

има има
има има
12.11.2017 20:55 20:55

Има още по-голямо нахалство – директорката на едно училище е луда за връзване. Побеснява за нищо, чак пяна почва да й капе от устата – крещи, врещи, тропа с крак за нищо. Не дава никой дума да каже – каквото си реши госпожата го прави. Пък после РУО и били виновни – те искали тия кратки срокове, те така го искали, те така го били обяснили, те така го били подредили, те така го били спуснали. Пък тя горката само препредавач са оказвала. Ама като гони хората да си назначи дружки – властта е в нея. Като упражнява ежедневен тормоз над колектива – властта е в нея! Като се гаври с човешкото достойнство и нарушава правата на хората – властта е в нея. Когато й е угодно има власт, когато не й изнася се прави на безгласна. Тая освен интриги с дружките нищо друго не умее. И видов ден скоро ще я стигне! Много нависоко стигнаха простотиите й!

Back to top button