Регион

19-годишен ограби мъж, задигнаха близо 2 бона от маса на Неделния пазар

19-годишен младеж е задържан за кражба в Димитровград, съобщават от полицията.

Вчера в 18:50 часа е постъпил сигнал от 42-годишен мъж, който заявил, че между кварталите „Марийно“ и „Изток“ неизвестно момче го нападнало и след заплаха и сила му отнел мобилния телефон. След подадения сигнал, младежът е задържан до 24 часа.

Също за кражба в ареста на Ивайловград е 57-годишен мъж от града. Преди 3 дни той откраднал от паркиран Фиат кожена чанта, в която имало мобилен телефон, 400 лева и документи. След като го разкрили, мъжът предал с протокол вещите и признал за деянието си.

Кражба на пари е станала от маса на Неделен пазар вчера. Задигната е дамска чанта с 1500 лева и евро и долари за около 400 лева.

В Хасково вчера е заведена кражба на 20 лед лампи от беседки в лятна градина на заведение, намиращо се на булевард „Раковски“. Лампите са откраднати чрез изтръгване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button