Хасково

Общината купува 3 лекотоварни автомобила за доставка на храна

Община Хасково ще купува 3 лекотоварни автомобила тип фургон, става ясно от обявената обществена поръчка.

Те са крайно необходими за навременните доставки на храна, е записано в поръчката. Прогнозната им обща стойност е 58 000 лв. без ДДС.

Колите са необходими за разносна дейност, която се осъществява поради предоставянето на различни социални услуги в Хасково. През гаранционния срок изпълнителят е длъжен да осигури гаранционно обслужване на доставените автомобили. То се осъществява в оторизиран сервиз на изпълнителя.

Гаранционното обслужване обхваща всички системи, агрегати, възли и детайли на автомобилите, съгласно изискванията на производителя по сервизна книжка, с изключение на консумативите по автомобилите. В рамките на гаранционния срок възложителят може да прави рекламации пред изпълнителя за констатирани явни недостатъци, повреди, липси ли появили се скрити недостатъци по автомобилите, като иска отстраняването или коригирането им за сметкана изпълнителя.

Срокът на минималното гаранционно сервизно обслужване на автомобилите следва да не е по-кратък от 4 години или 100 000 км пробег (което настъпи първо) на всеки. Всички гаранционни срокове ще се считат с начало датата на предаване на автомобила и подписване на приемно-предавателния протокол.

Офертите на кандидатите ще бъдат отворени в общината на 7 декември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ха ха
ха ха
15.11.2017 9:22 9:22

Сетила се Мара та се побара!

Анонимен
Анонимен
15.11.2017 9:58 9:58

Еее, в края на годината трябва да се усвоят едни пари, защото бърза някой да вземе комисионните

Back to top button