Спорт

Рози и овации за „Раковски“ и „Марица“ от Шампионската лига в зала „Младост“

Волейболистките на „Раковски“ и първият български участник в групита на Шампионската лига „Марица“ (Пловдив) изиграха първия официален мач в обновената спортна зала „Младост“ в Димитровград.

В началото състезателките бяха зарадвани с рози, а многобройната публика в залата подкрепяше момичетата на терана с овации.

Волейбол

Окрилени от пробива си в Шампионската лига пловдивчанки изиграха силен мач, който спечелиха с 3:0. В игра се появиха повечето от звездите на треньора Иван Петков.

„Раковски“ влезе силно в двубоя и в средата на първия гейм поведе с три точки, но в крайна сметка със силен сервис „Марица“ го измъкна с 25:20. В следващите два гейма гостите бързо се откъсваха от самото начало и ги спечелиха с по 25:16.

Волейбол

След края на срещата волейболистките на треньора Габриела Айшинова получиха аплодисментите на публиката заради красивите отигравания и положените усилия срещу силния противник.

В следващия кръг на 25 ноември „Раковски“ гостува на „Казанлък“, като до този мач се очаква да стане ясно дали Димитровград ще домакинства на турнира за Купата на България в навечерието на Коледа.

Волейбол

Състав на „Раковски“: Виктория Ангелова, Габриела Златанова, Добрина Христоскова, Елизабет Късаджикова, Емилета Рачева, Йоана Атанасова, Михаела Мартинова, Ралица Георгиева, Симона Николова, Славена Никова, Станислава Костадинова, Тереза Иванова, Ива Халачева.

„Марица“: Виктория Григорова, Десислава Николова, Дима Ушева, Жана Тодорова, Ивелина Монова, Кремена Каменова, Кристина Чешляр, Лора Китипова, Мария Данчева, Милена Димова, Мирела Шахпазова, Нася Димитрова, Радосвета Тенева, Силвия Андреева, Симона Димитрова, Таня Петкова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button