Регион

Търсят шивачки и контрольори, свободни места и за 2018-а

14 свободни места за контрольори на качеството на части на автомобили са обявени в Димитровград, сочи справката от Агенцията по заетостта.

Договорите са безсрочни, а местата са свободни от 22 ноември. В града има и 9 вакантни места за шивачки на шорти, като се изисква до 1 г. професионален опит.

В Димитровград се търси и шофьор на автокран на 600 лв. с 1 г. опит. Мястото е свободно от 4 януари 2018 г.

В Харманли дават 700 лв. на касиер в магазин, който ще трябва и да подрежда стока. Договорът е безсрочен, като се изисква 1 г. опит.

Сред новите работни места е и за техник по поддръжка на хладилна техника в цехове в Хасково на заплата 500 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Топ обява
Топ обява
26.11.2017 17:35 17:35

Бясна кучка от село спешно търси работно място – не по малко от директорско, евантуално и нагоре. Мястото да бъде на държавна работа, с висока заплата, с неограничена власт и без никакъв контрол над нея. Да може госпожата да тормози подчинените си, да нарежда, да разпорежда, да крещи и обижда, да налита на хората без никакви последствия. А, и да може в личния им живот да се бърка и насила да им диктува какво да правят.
Да има време за кафенца, интриги, да може да гони и назначава дружки, да се обгражда с нагаждачки и подмазвачки!
Айде, дано се намери едно местенце, че да вземе от нашето училище да се махне това зло!

ха така
ха така
26.11.2017 17:49 17:49

Тая най-добре да стане шеф на РУО-то. Нека да ги лазтресе и там малко експертите и експертките. Щото те я натресоха тая вещица на директорското място. Сега нека да опитам от собственото си лекарство. Нека и на тях да им се крещи всекидневно, да им се следи всяка стъпка, всяко действие, всяка дума. Да им се брои всяка цигара, всяка почивка. Никакво излизане пред сградата, ниакаво напускане на работното място – само по кабинетите. Никакви излизания да си вършат частната работа, пък за ходене по доктори или други здравни въпроси – да не боледуват я! Никави отпуски без да ги измолят неколкотратно с теманета и НИКАКВИ БОЛНИЧНИ – щото нямат право да боледуват. Това, че някакви си глупусти били писани в кодекса – те са за маймуните. При тая велика началничка дето ще им се тръсне никакви такива не важат. Та така де, то и без това мястото на началник РУО още е свободно. Нека и те да видат какво е – тогава може и да повярват. Нека и те да умножат стреса, напрежението и болестите си. Не само учителите да страдат. Спреведливо да се разделят зулумите на тая ВЕЩИЦА!

Пенсионирайте Насенцето
Пенсионирайте Насенцето
26.11.2017 22:25 22:25

Пенсионирайте Насенцето от ученическото общежитие, че най-сетне да освободи мястото на пом.директора, на което се е настанила от 100 години и си живурка като царица, докато всички около нея вършат цялата работа. Тя за друго не става, освен да се пъчи по снимки и селски вечеринки, за да се хвали под път и над път като най-работната в Хасково. Ламти за пари и награди и само интриги фабрикува, за да заема поста до дълбоки старини. Подмина Батимов. Ще подмине и баба Цола. Нобелова награда за наглост й дайте, че да се наяде най-сетне на облаги и да си ходи. Махнете я, бе. По закон я махнете. Учителите ги подритвате като непотребни вещи, а такива навлеци като тази пом.директорка ги оставяте да царуват, да колят и бесят, защото са първенци по тънката част и по дебелите връзки. Писна ни от безхаберието на директори със слаби ангели и незаинтересувани началници в РУО. Тази излагация край няма ли да има най-сетне. Защо си правите оглушки и не я пенсионирате тая циркаджийка.

Back to top button