Любопитно

Коледната елха в Харманли светна със спектакъл

Коледната елха и празнична украса в Харманли светна тържествено в последния ден на месец ноември.

Запалването на светлините бе съпроводено с празничен концерт – спектакъл, в който участие взеха изпълнителите от ДВГ „Сладурани“ към читалище „Харманли“, ДВГ „Щастливци“ към читалище „Дружба“ и талантливите танцьори от ОУ „Иван Вазов“ към клуба по Зумба. За празничното настроение пред елхата на пл. „Възраждане“ спомогнаха още водещите на събитието – необикновените Джуджета на кокили и Снежанка. Дядо Коледа пристигна от Лапландия, за да напомни на малките и вече пораснали деца, да напишат своите писма и да не спират да мечтаят, защото на Коледа мечтите се сбъдват.

Кметът на Харманли Мария Киркова пожела на своите съграждани много настроение през празничния месец декември, весели и споделени празници.

Кулминацията на тържеството бе запалването на светлините на коледната елха. Малки и големи в приповдигнато настроение започнаха обратното отброяване. Пищна заря озари небето на Харманли.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button