Хасково

Търсят с конкурс инспектори в ДАИ – Хасково

Две обяви за конкурс за назначаване на общо четирима инспектори в областен отдел „Автомобилна администрация“ – Хасково обявиха от Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“.

Изисква се висше образование – бакалавър, не се изисква професионален опит, кандидатите трябва да не са на възраст по-малко от 28 г. Конкурсът ще е от тест и интервю, а минималният размер на основната заплата е 600 лв.

Документи се подават в Изпълнителната агенция в София не по-късно от 17:30 часа на 15 декември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
некой си
некой си
05.12.2017 19:59 19:59

Айде сега оная ударничка по конкурси любимешката селянка да ходи да се явява в София. На нея това са и е специалитет – да ходи да се явява по конкурси, пък като не може със селския си акъл да ги вземе да се урежда по втория начин! Тая лично се убеди, че тарифите в София са различни от тези в Хасково! Пък и това име ДАЙ – много и отива. Тя и без това напоследък само ДАЙ, ДАЙ, нейните дружки и те – ДАЙ, ДАЙ непрекъснато искат за нещо от подчинените си. И нали хората са зависими – дават, какво да правят! Уха, лами ненаситни. Не се наядоха на пари и човешка мъка!

уху
уху
05.12.2017 22:38 22:38

В това училище е като Биг-Вип Брадър. Големият брат винаги гледа от някъде и наказва! В ролята на капризната примадона Луна – директорката слънце на училището. По поведение, инфантилност и психични отклонения, както и в манията за величие си приличат като две капки вода. Ама всички гледаме какво представлява Луна – състарена неудовлетворана мома. Ами какво представлява тази директорка? п Толкова примира от страх какво се говори за нея и да не я свалят от власт, че когото види и почва превантивно да беснее и дивее. Ага ти и простата жена – то така е като си от село. Мислиш си, че училище се управлава както се строяват дините на бустана! Ама не! Някой плаче за усмирителна риза у Болярово!

Back to top button