Хасково

Хванаха ментета и крадци в Хасково

Спортни обувки от защитени марки конфискуваха свиленградските полицаи.

Те са намерени при проверка в града на лек автомобил, шофиран от 21-годишен жител на село Подрумче. В хода на проверката, полицаите откриват 10 чифта маратонки с лого на запазени търговски марки без разрешение на правопритежателя.

Двама мъже и жена са задържани за кражби в хасковското управление. Единият от тях на 40 г. преджобил свой познат по чашка и му отмъкнал от дрехите 1700 евро. 17-годишно момче пък е било установено от охраната на хипермаркет, откъдето задигнал слушалки за телефон и лакомство. Задържаната 30-годишна жена е откраднала 600 лева от жилище на булевард „Раковски“ в Хасково след използване на резервен ключ.

Сигнал за кражба на ток е подаден от служител на ЕВН. Експертът съобщил, че при проверка на абонат в село Ябълково е установил, че проводниците са свързани към кабел, който посредством друг кабел, свързан за него, влиза през прозорец на първия етаж на къщата, като по този начин са създадени условия за потребяване на ел. енергия без нейното отчитане. Титуляр е 49-годишен мъж.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button