Хасково

Разследват фирма на ексобластния за кражба на ток. Минко Ангелов: Това е атака срещу мен

След сигнал на служител от ЕВН от полицията са започнали разследване за кражба на ток в сграда на улица „Арда“ в Хасково, част от която е собственост на фирмата на бившия областен управител на Хасково Минко Ангелов – „Компютър консулт“.

От полицията съобщават, че експертът от Енергото заявил, че при подмяна на електромер на адреса е установил, че чрез кабел към ел. преносната мрежа е налице потребяване на ел. енергия която не се отчита.

Минко Ангелов
Минко Ангелов

В частта, собственост на „Компютър консулт“, има няколко наематели. Потърсен за коментар Ангелов заяви пред Haskovo.info, че досега е плащал изрядно сметките на наемателите и на фирмата.

„Изненадан съм от обявеното разследване за кражба на ток. Вероятно става въпрос за технически пропуск от страна на Енергото, защото аз като клиент имам досие и може да бъде проверено какво плащам и за колко ток. Според мен преди време от Енергото са направили някоя връзка, която сега са забравили, че съществува. Манипулации от наша страна няма. Бих завел и дело в съда, но според мен наистина става въпрос за технически пропуск. Подозирам атака и някакъв сценарий срещу мен“, завърши Минко Ангелов без да конкретизира, откъде може да идва атаката срещу него.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Стар комунист
Стар комунист
14.12.2017 20:49 20:49

Минко как може бе човек. Пари ли нямаш защо се излагаш. Как не те е срам . А ходиш навсякъде и обясняваш че си приятел с президента и с Елена Йончева. Не мислиш ли че ги петниш тия честни хора. Срам.

Делю
Делю
15.12.2017 9:35 9:35

Минко Ангелов е селянин от село Крепост и там ги знаят като крадливи,алчни,зависливи.Иначе се правят на света вода и поклони до земята правят.

Сензационна новина
Сензационна новина
15.12.2017 12:05 12:05

Елена Йончева била честна!

Back to top button