Хасково

Хасково се обедини в благотворителен баскетболен турнир за Дани и Криси

Хасково се обедини в поредната благотворителна кауза за деца в нужда. Тази вечер в спортна зала „Дружба“ се проведе баскетболен турнир за Дани и Криси, както и за изграждането на сензорна стая за децата на Хасково.

В инициативата се включиха Окръжен съд – Хасково, Районен съд – Хасково, Окръжна прокуратура – Хасково, Районна прокуратура – Хасково, ОД на МВР – Хасково, Община Хасково, Адвокатска колегия – Хасково. В турнира участваха тимовете на Магистратите, Общинарите и Полицаите.

Баскетбол

Атмосферата подгряха Мажоретен състав при Младежки център – Хасково, Спортен клуб „Виолена“ и Детска фолклорна формация „Пъстрица“. Съдия на турнира бе Виктор Колянов, водещ – MC Jotto, ко-водещ – прокурор Антон Иванов.

Баскетбол

От семействата на двете деца, които вече са започнали лечение и се нуждаят от средства, за да продължат, благодариха на хасковлии за подкрепата. Председателят на окръжния съд Миглена Тянкова също подкрепи отборите и благодари на публиката, като призова за минута мълчание в памет на починалия председател на Районен съд – Ивайловград Калоян Петров.

Дани на 11 години

Прогресивна мускулна дистрофия тип Дюшен, нуждае се от средства за лечение в клиника в Турция.

Милена Димитрова Бялкова- Иванова
ЦКБ АД Клон Хасково
IBAN: BG59 CECB 9790 40D4 7095 00
BIC: CECBBGSF

Кристиян Милчев на 4 години

Прогресивна мускулна дистрофия тип Дюшен, нуждае се от средства за лечение в клиника в Турция.

BIC UNCRBGSF
IBAN BG65UNCR70001522974851
Титуляр: Кристиян Милчев

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Юрист
Юрист
14.12.2017 21:02 21:02

Най- големия мръсник – Пламен Лечев и той изтипосан там! „Загрижен за децата“ Пфу…. Колкото е некадърен , три пъти повече е долен , нещастника продажен!

асд
асд
14.12.2017 21:45 21:45

Абсолютно!

Общиа Хасково
Общиа Хасково
15.12.2017 7:36 7:36

Кой е тоя Лечев бе? Аз познавам дебелия- Андрешко, дето продаде Г.Иванов и сега се прави на най- великия юрист на света! Майко мила докъде я докараха в тая община! П. Бостанджиева не го бръснеше за нищо, а сега голям юрист , голямо нещо!

БЪЛГАРИН
БЪЛГАРИН
15.12.2017 9:41 9:41

Мдаа… ами къде е държавата и има ли такава ?

Back to top button