Хасково

„Hangar 42“ с благотворителен акустичен концерт за Дани и Криси

На 20 декември от 20 часа в хасковския театър „Иван Димов“ ще се проведе първия по рода си благотворителен акустичен концерт, на който група „HANGAR 42“ ще свири за Дани и Криси.

Каузата е продължение на „Подари надежда, вместо цвете“, която се проведе на 15 септември и завладя всички учебни заведения. В този ден на входа на театъра ще бъдат поставени кутии и ще останат там цял ден, в които всеки желаещ ще има възможност да дари средства, дори и да не присъства на концерта, като същите, ще отидат в подкрепа и помощ за Криси и Дани.

Ние от група „HANGAR 42“ и инициатора на „Подари надежда, вместо цвете“ – Минна Мутафова, апелираме към всички в месеца на чудесата и по-специално на 20 декември да бъдем единни, обединени около едно добро, защото заедно сме по-силни и можем да вършим неща, които за тези деца са чудеса! Желаем на всички здраве, светли празници и нека бъдем по-добри!

Дани на 11 години

Прогресивна мускулна дистрофия тип Дюшен, нуждае се от средства за лечение в клиника в Турция.

Милена Димитрова Бялкова- Иванова
ЦКБ АД Клон Хасково
IBAN: BG59 CECB 9790 40D4 7095 00
BIC: CECBBGSF

Кристиян Милчев на 4 години

Прогресивна мускулна дистрофия тип Дюшен, нуждае се от средства за лечение в клиника в Турция.

BIC UNCRBGSF
IBAN BG65UNCR70001522974851
Титуляр: Кристиян Милчев

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button