Любопитно

Велизара каза „Да“ на Делян под красива заря и светещо сърце в Димитровград

Романтично предложение за брак бе направено тази вечер на площад „България“ в Димитровград.

Цялата организация бе направена от 25-годишния Делян Динев за своята любима Велизара Вълкова на 24 г. Всичко бе пазено в пълна тайна от момичето.

Брак

Първоначално влюбените заключиха катинар на Голямото сърце на входа на парк „Марица“. След това двойката се отправи към площада. Предварително осветлението там бе изгасено, изгасна и коледната елха. Единствено голямо сърце грееше от високата сграда на кметството. Тогава Делян падна на колене и предложи брак на красивата Велизара. Зазвуча романтична музика, а небето бе озарено от пищна заря.

Брак

Велизара остана изключително изнанадана и очарована – „Да!, Да!“, бе нейният отговор на предложението. Тя показваше на всички красив пръстен на ръката си.

Брак

Делян обясни, че двамата с Велизара са се запознали на този площад точно преди 10 г. и затова е решил и тук да направи предложението на бъдещата си съпруга. Делян е полицай, а Велизара работи в частна фирма.

Цялата организация бе направена със съдействието на община Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Браво!
Браво!
17.12.2017 19:51 19:51

Бравоо! Ето така се прави, браво на момчето!
Радвам се ,че все още има такива млади мъже!

делчо дърводелеца
делчо дърводелеца
18.12.2017 12:31 12:31

Хайде пак изцепки и палячовщина Свекървата дали е съгласна с тая разточителност а снахата може ли поне яйца да опържи щото сега всички мадами са с вързани ръце Отвързани са само за секс

КАЛОЯН
КАЛОЯН
18.12.2017 16:26 16:26

ем ДЯКА СТИГА А ,ЧЕКИО МРЪСНА, НАДАЛИ ЩЕ ТИ СТИГНАТ ДВА ЖИВОТА ДА СЕ СЕТИШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ПОДОБНО,лъскай бебера пред компа и се радвай на примитивния си живот

Back to top button