Любопитно

Певци от „Х фактор“ забиха на Коледно тържество в Хасково

Двама от хасковските участници в кастингите на музикалното шоу „Х фактор“ забиха на Коледното тържество на Обединените ученически общежития в Хасково.

Мюге Ридван и Хари Тончев се представиха с парчето на Гери-Никол и 100 Кила „Напрао ги убивам“. Новият хасковски дует заслужи бурните аплодисменти на връстниците си.

Мюге е от стамболовското село Лясковец и учи в хасковското СУ „Васил Левски“, а Хари е ученик в ПМГ „Боян Петканчин“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мери
Мери
19.12.2017 9:34 9:34

Страхотни са и имат голямо музикално бъдеще като дует! Пожелавам им успех!

Браво на децата
Браво на децата
19.12.2017 11:18 11:18

Браво на децата! Чудесни са! Само че пом.директорката на ученическото общежитие разваля пейзажа. Вместо да се пенсионира, защото отдавна е навършила години за пенсия, любовницата на директора се кълчоти, взема големите пари и заема мястото на някой нормален безработен педагог. Пенсионирайте го най-сетне това чудо невиждано. Толкова е нахална и безочлива, гладна за слава и награди. Съсипа живота на толкова много от колегите си. Отвратително безхаберие на началници, дето не спазват законите. Насенцето ще надмине и баба Цола.

Back to top button