Спорт

Клубът по спортно ориентиране награди най-добрите си състезатели

Дните преди Коледа по традиция са за равносметка на резултатите от състезателната година и постигнатите успехи, а и за определяне на най-добрите състезатели на Клуба.

Управителният съвет на Клуб по спортно ориентиране „Компас 1994“ определи Даяна Попова – най-добър състезател и Габриела Нанева – най-полезен състезател, с най-голям принос за Клуба през 2017г. Даяна Попова е бронзов медалист при девойките на 16 г. от Държавното нощно първенство, Габриела Нанева е четвърта на същото първенство, но в групата на 18-годишните.

Спортно ориентиране

Габриела спечели и кроса от Димитровград до Хасково в нейната възрастова група. В компания на Александра Борисова трите девойки постигнаха едно хубаво класиране – четвърто място, на секунди от медалите на щафетното състезание при 20-годишните на Държавното лятно първенство в Елена. И трите състезателки учат в Езиковата гимназия и са много добри ученички.
И Даяна и Габриела спечелиха доста призови места и в Регионални състезания и Национални купи. Този сезон участвахме в повече от 20 състезания и хубавото е че доста деца от Клуба се включиха в тях и се представиха успешно.

Надяваме се Димчо Фърталев, Александра Тенева, Ивана Делчева, Дияна Янева, Виктор Цеков, Митко Йорданов, Мартин Ивайлов и Даниел Йорданов да са следващите призьори от Държавни първенства.

В нашата дейност много ни помагат община Хасково, Министерството на Младежта и Спорта и семействата на децата, занимаващи се със спортно ориентиране.

Спортно ориентиране

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Egor
Egor
22.12.2017 1:32 1:32

Oтличнaя акция, дeнbги eще не кoмy не помeшaли =) ВAШ ВЫИГРЫШ MОЖЕТ COСTAВИТЬ ДO 10 000 € u.to/WluiEA

Back to top button