Любопитно

Новогодишен бонус и премиера през януари в хасковския театър

В първия месец на 2018-а, театър „Иван Димов“ – Хасково пуска празничен бонус – 2 в 1.

Криминалната комедия на Влади Въргала – „Червената или черната“ ще се играе на 15 януари от 19 часа. Много зрители не успяха да гледат най-новото заглавие в афиша на хасковския театър на премиерата през декември. Сега могат да сторят това на атрактивна цена.

Театър

„Ако Роналдо беше Чехов“ ще се играе на 24 януари от 19 часа. Комедията от Кенан Тополян, поставена от Елин Рахнев, продължава да се радва на изключително топъл прием от хасковската публика.

Януарската програма на театър „Иван Димов“ включва още прекрасния спектакъл за любовта „Тектоника на чувствата“ на Драматичен театър – Сливен със Стефан Вълдобрев, Стефка Янорова и Пламена Гетова, на 22 януари.

Месецът завършваме ударно с премиера – „Помощ, не мога да плувам“ от Нийл Саймън, постановка на Валентин Танев. Популярният актьор ще се превъплъти в една от ролите, а за останалите три се е доверил на Мария Сапунджиева, Георги Кадурин и Мариана Миланова.

Празничният пакет на театъра включва „Червената или черната“ и „Ако Роналдо беше Чехов“ – 12 лв.

Театър

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иванов
Иванов
04.01.2018 11:05 11:05

Защо не публикуват програмата с цените в сайта на театъра ?Или не я публикуват цял месец или я публикуват в средата на месеца,когато половината представления са минали.

Back to top button