Регион

Свиленградчанка оглави Националното сдружение на общините в България

Встъпи в длъжност новият изпълнителен директор на Националното сдружение на общините в Република България – Силвия Георгиева от Свиленград. Тя е досегашен управител на НСОРБ – Актив ЕООД.

Георгиева беше единодушно избрана за позицията от Управителния съвет на НСОРБ и прие отговорната задача да продължи да развива и утвърждава престижа на Сдружението от досегашния изпълнителен директор доц. д-р Гинка Чавдарова, съобщават от НСОРБ.

Силвия Георгиева е завършила Софийския университет „Свети Климент Охридски“ със специалности „Политически науки“ и „Европейска публична администрация“, с профил „Местна власт и управление“. Има следдипломна квалификация „Лидерство и местна демокрация“ от Централноевропейския университет в Будапеща, както и специализации по управление на проекти с европейско финансиране от България, Белгия и Гърция.

Има над 15-годишен опит в местното самоуправление – като общински съветник в мандат 2003 – 2017 и управител на НСОРБ – Актив ЕООД (консултантска фирма на НСОРБ) от създаването й през 2006 г. досега. Притежава и петгодишен опит в управление на неправителствена организация като изпълнителен директор на Фондация „Свиленград 2000“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button