Регион

Обраха два офиса и тото пункт, закопчаха крадци

Кражби от два офиса и тото пункт са извършени през денонощието в Тополовград, съобщават от полицията.

Чрез взломяване на врата, срязване на фазерна стена и на комарник на прозорец е проникнато в помещенията, намиращи се на улиците „Св. св. Кирил и Методий“ и „България“. Откраднати са общо 440 лева на монети, 600 лева и 200 лотарийни билета.

17-годишно момче от Меричлери е установено за кражба на пари. Преди седмица, непълнолетният влязъл през отворен прозорец в кафене в града и задигнал намиращите се на барплота 5 лева. Също за кражба, димитровградските полицаи са установили и 22-годишен симеоновградчанин, който в края на миналата година е задигнал мобилен телефон от непълнолетен в село Ябълково. Телефонът е иззет с протокол.

За кражба на козметични продукти е бил доведен и 29-годишен мъж от областния град. Познатият на органите на реда, задигнал козметиката от щанд на аптека в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button