Регион

Мъж се простреля при игра с газов пистолет, намериха незаконен арсенал в дома му

Незаконни оръжия са открили димитровградските полицаи в жилището на 58-годишен мъж от града.

Домът му е претърсен след като при игра с газов пистолет мъжът се самопрострелял в бедрото. Сигналът до полицията е изпратен от Бърза помощ.

Пред полицаите той заявил, че се е прострелял с халосен патрон с газовия си пистолет, за който не притежава документи в дома си на булевард „Раковски“. Последвала проверка на жилището довела до изземване на незаконно притежавани оръжия – 3 пистолета, разглобен пистолет, 3 барабана за револвер, 4 капсул-детонатори, 46 боеприпаса за огнестрелно оръжие, 140 боеприпаса за ловно оръжие, метални и дървени заготовки за старинни оръжия, 3 метални цеви за ловни пушки, 3 дървени приклада и ръчна граната без запалка.

Единствено за ловна пушка ИЖ мъжът притежава документи. Незаконно събирания арсенал е иззет.

Haskovo.info припомня, че в последния ден на 2017-а друг димитровградчанин също се простреля при игра с газов пистолет.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Уплашен
Уплашен
16.01.2018 11:42 11:42

Кой е този гражданин за да се пазим-жиееем също на Раковски!

Карабината
Карабината
16.01.2018 12:58 12:58

Защо не им съобщавате имената на тези, които са натрупали всякакви оръжия в домовете си, ами ги пазите. Ако им съобщавате имената, в такъв случай може и гражданите да помогнат с някаква информация.

Back to top button