Хасково

Осъдиха гастарбайтерите, псували и били полицаи на Капитан Андреево

Четиримата гастарбайтери били и псували трима полицаи на ГКПП „Капитан Андреево“ са осъдени, съобщават от прокуратурата.

47-годишният турски гражданин Абидин Йоздемир е осъден за това, че на 23 август миналата година счупи десния крак на старши полицай на Капитан Андреево. По споразумение, одобрено от съда, му е наложено наказание от шест месеца „лишаване от свобода“ при първоначален „общ“ режим на изтърпяване.

26-годишната Тугба Т., туркиня, германска гражданка, и 45-годишната Перихан Й., турска гражданка, са осъдени за това, че на същата дата причинили на старши полицай на Капитан Андреево, леки телесни повреди, изразяващи се в охлузвания и кръвонасядания по тялото. По споразумение, одобрено от съда, им е наложено наказание от по една година и шест месеца „лишаване от свобода“ условно с три години изпитателен срок, за всяка една от тях.

27-годишната Шермин Й. пък е осъдена за това, че е причинила на старши полицай на Капитан Андреево, лека телесна повреда – разкъсно-контузна рана по лицето. По споразумение й е наложено наказание от две години „лишаване от свобода“ условно с четири години изпитателен срок.

Споразуменията по наказателното производство са влезли в сила и не подлежат на протест и обжалване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Митю Клявката
Митю Клявката
02.02.2018 18:10 18:10

Бойко им е уредил леки присъди!Нъл е Аратлик с Ердоган,Нашия Дженабетин и Го страх,насила се от АГАТА!!!!

Манафа
Манафа
02.02.2018 18:40 18:40

Единия мяза Бойчо,БРЪДЧЕДА да не му е?
Тамам ако напъни с рязания наш Делян за му изфъркат зъркелето

Кечо
Кечо
03.02.2018 12:13 12:13

Трябваше да им постановят глоби по 50.000 евро на човек и докато не ги платят да са заключени!!!

Back to top button