Спорт

Волейболистките на „Раковски“ с поредна красива победа над „Левски“

Поредна победа над „Левски“ записаха волейболистките на „Раковски“ (Димитровград) този път като домакин в спортна зала „Младост“.

Момичетата на треньора Габриела Айшинова показаха характер и победиха „сините“ с 3:2 гейма (25:19, 21:25, 12:25, 25:13, 15:12) в среща продължила малко над 2 часа. Въпреки че допуснаха обрат до 1:2, нашите не се отказаха и с мощна игра, подкрепяни от публиката успяха да стигнат до тайбрек, който уверено спечелиха и затвориха мача.

Волейбол

Най-резултатни за победата бяха Симона Николова – 19 точки и Емилета Рачева – 16 т.

„Постигнахме красива победа. Момичетата от основния състав и резервите изпълниха тактическите задачи, по-малко грешахме и от начален удар“, заяви след края на срещата Айшинова, която си пожела отборът й да се изкачи поне с още едно място напред в класирането.

Волейбол

Това е втора победа за „Раковски“ в шампионата срещу „Левски“, след като през есента ги надиграхме в София с 0:3. Последва и контрола в Димитровград, спечелена с 3:1.

В следващия кръг „Раковски“ почива, а на 17 февруари гостува на „Марица“ в Пловдив.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button