Хасково

Липсата на номера по блокове и къщи бави линейките в Хасково

Шофьори на линейки сигнализираха, че по блокове и къщи в Хасково липсват табелки с номерата на съответните адреси.

Това обърква шофьорите, които губят ценно време, за да открият точния адрес. „Ние не можем да знаем всеки блок и къща в Хасково. После хора се жалват, че закъсняваме“, оплаква се шофьор на линейка.

Във връзка с проблема от общината коментираха, че е в ход изработването на нова Карта на административните адреси в Хасково. Наета е специализирана фирма, която да провери идентичността на адресите, евентуални дублажи на номера, имена на улици и т.н. Последната такава карта е от 1972 година. Градът е разделен на 4 зони които трябва да бъдат обработени за шест месеца. Проучването продължава.

Както Haskovo.info вече писа, друг проблем за линейките е масовото неправилно паркиране на автомобили в Хасково. Колите, спрени по улици и тротоари, в много случаи пречат на движението на специализираните автомобили, както и максималното приближаване до жилищни входове, за да се свали носилката с болния, например.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
15.02.2018 7:38 7:38

Живущите като не искат да си слагат може да им коства живота или дома. Българина чака някой друг да го оправи. И ето появи се зеленчука. Ментето което имитира Бай Тошо.

К.Арнаудова
К.Арнаудова
15.02.2018 9:09 9:09

И пак опираме до некадърноста на кмета и администрацията му!!!

Митю Клявката
Митю Клявката
15.02.2018 9:32 9:32

Споко,сега Беливанов ще обяви КОНКУРС ЗА ТАБЕЛКИ!!!

странен
странен
15.02.2018 12:43 12:43

Хайде да не почвате да плюете пак, табели няма от 20 години, да не говорим, че номерата не дублират и това е от безразборното строене при Г. Иванов, който даваше срещу даване

Аскувлия
Аскувлия
15.02.2018 18:21 18:21

Хаосът е от зората на „демокрацията“ когато СДС почнаха да сменят имената на улиците, че и да местят това име от тук- там, защото тоя заслужавал по-голяма улица. След това смениха старите номера/табелки с нови. И те така

бойко метосиев борисов
бойко метосиев борисов
15.02.2018 21:46 21:46

Мамка му!!!Ам туй е работя на кмета и общината бре каунье! Та трябва ред да въведат!!Ама кмета е жив?мъртъв!!,леш

Back to top button