Хасково

Читатели: Улица „Лилия“ е като след потоп, наводнени са имоти

Читатели на Haskovo.info сигнализираха и със снимки за хасковската улица „Лилия“ в жилищен район „Кенана“, която е като след потоп в снеготопенето.

„Вчера на живеещите там им трябваха лодки, за да стигнат до домовете си. Хората сами отводняваха прииждащите води от няколко съседни улици. Има изцяло наводнени имоти“, се казва в сигнала.

Улица

Хората алармират, че положението там е трагично от години. Дренажните тръби са стари, разместени и не могат да поемат водата на няколко улици.

„Като граждани на Хасково и добросъвестни данъкоплатци се питаме, къде са отговорните институции?“, завършва сигнала от живеещите на хасковската улица.

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

15 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Митю Клявката
Митю Клявката
05.03.2018 9:43 9:43

Да се жалят на Бойко ТЮФЛЕКА,той решава бързо всички проблеми на БАЛКАНИТЕ

Анонимен
Анонимен
05.03.2018 11:49 11:49
Отговор до  Митю Клявката

Къде е смешника Беливанов да им хвърли една тъпа усмивка и да каже “Обещавам ….” старчок некадърен зарови Хасково на дъното

Анонимен
Анонимен
06.03.2018 9:56 9:56
Отговор до  Митю Клявката

Някой да ги е карал да си строят къщи на баира? Нито път има нито вода, канализация също липсва-не е открадната НЯМА и никога не е имало. Едни нивички са били те избучили къщи, ей големи аристократи се извъдихме ама ко да прайш селото си ни влече. Някога някой да им е обещавал магистрала?
Никой не им е крив , че не са си планирали правилно инвестицията. Супер модерно е да си направя къща на Кенана и си правя, е те по-богатите си ги изпльоскват на главния път , ама ний да сме до тях-барабар петко с мъжете,гъчим се по едни кози пътечки-чудно ми е дори как са успели да доставят материалите за някои от къщите. Преди време тока беше проблем, вода има тук там повечето са на сонди. Хем искат да са в нищото хем реват за цивилизация. Не мога да ги разбера честно.Никой не им е виновен.

Mhm
Mhm
05.03.2018 9:49 9:49

Тея там като ги гледам кви вили и кви коли карат вместо да се жалват ако се съберат и отделят някой лев досега там пътищата да ги бяха направили на магистрали но уви богатия си остава стиснат

до Mhm
до Mhm
05.03.2018 9:55 9:55

И да си плащаме и за здравеопазване,и за образование,и на полицията,и т.н.
Мноого тъпо парче си,мнооогоо

Анонимен
Анонимен
05.03.2018 11:57 11:57

Прав е Mhm!Така де ,правите вили и карате коли за милиони,криете от данъци,може и „брашно“да продавате.Плащаш някакви мижави пари на общината и искаш с милионите да си щракаш с пръсти.Не става!

до Анонимен Mhm
до Анонимен Mhm
05.03.2018 12:30 12:30

Оооф,оооф Анонимен е Mhm!!!Къде па ги оцени тия Вили там за милиони,бе!!!Ха,ха,хаа

Живеещ там
Живеещ там
05.03.2018 13:49 13:49

Анонимен и мхм. Хората , живеещи там ходят всеки ден на работа и нямат милиони. Казвам ви го от лично наблюдение. За разлика от вас клюфтящите по телефоните и таблетчетата, жалки хорица, които знаете само да джафкате по постове и статии. Тай че прастчетата не на клавиатурите, а по дупетата и отиваите да се занимавате с нещо съществено.

Гаро
Гаро
05.03.2018 16:28 16:28
Отговор до  Живеещ там

Към г-н Беливанов,да ви смени името на улицата от ,,Лилия“ на,, Нарцис“.Де се е видяло лилии на сухо…..

Гаро
Гаро
05.03.2018 16:27 16:27

Към г-н Беливанов,да ви смени името на улицата от ,,Лилия“ на,, Нарцис“.Де се е видяло лилии на сухо…..

?????????
?????????
05.03.2018 18:14 18:14

Снеготопенето нямаше да дави този имот, ако нискостоящият имот не беше затворил дерето с нещо като басейн, не беше отклонил дерето към пътя.Между другото, доколкото ми е известно, това дере се нарича сервитут и никой няма право да го променя.Ха сега службите да си свършат работата.
PS Това са парцели, раздадени от общината преди много години,не да се строи,а да се ползва за производство на зеленчуци и плодове.Кой разреши строителство в тези най-ниски точки,където навремето беряхме папури?
Тези,които строиха там не мислиха ли?
Та всичко това не е само от снеготопенето.Има и човешки фактор. Това дере се влива в градския колектор.Нещо много важно

до ??????
до ??????
05.03.2018 19:33 19:33

Ей ?????? ами да ги сринем с багерите ,бе бюрократ ,смрадливо герберче!!!
Работа на Общината е с инж.проект да оправи нещата!!!Я виж смрадлива ГЕРБЕРСКА ??????какво правят в Холандия!!!!Земя отвоюват,бе ГЕРБЕРАСТ смотаааан

?????????
?????????
05.03.2018 22:32 22:32
Отговор до  до ??????

Нито съм бюрократ,нито смрадливо герберче, а здраво стъпил на земята.Аз повече от всички искам да се оправи инфраструктурата,но за тези крайни квартали, които местния парламент вкара в чертите на града за по-високи данъци няма одобрение от МРРБ. Такава е процедурата,доколкото ми е известно.Местните управници предлагат,но за да се отпуснат средства, трябва одобрение от МРРБ. Хайде искайте от общината да представи такова одобрение и да иска средства за инфраструктура.Не, не е от Беливанов, нито от герберите, много преди тях стана всичко.

възмутен
възмутен
05.03.2018 20:08 20:08

Ха сега се оплачете на ДЕЛЯНЧА -маминото детенце ТАТУНЧО да ви оправи пътищатанали гласувахте за ГЕРБА Прогнозирам че и догодина ще е така за това събирайте пари и на САМООБСЛУЖВАНЕ герберите нямат пари за такива неща В това няма ДАЛАВЕРКА

Анонимен
Анонимен
06.03.2018 10:00 10:00
Отговор до  възмутен

Хич не намесвайте ГЕРБ! Георги Иванов подлъга хората като вкара тази вилна зона в черитте на града, направи я квартал. Целта беше да се вземат по-високи данъци и ги напраска дори със задна дата си платиха хората. Не е виновен ниго ГЕРБ нито сегашния кмет, не че съм им фен но фактите са такива.
И като станаха квартали хората решиха, че ей ся утре ще им оправят улици вода канализация ток всички комуникации и направиха къщи и сега са излъгани. Просто се подведоха

Back to top button