Регион

Пешеходец е с опасност за живота, блъснат от 18-годишен с Опел

37-годишен пешеходец е с опасност за живота след пътен инцидент, съобщават от пресцентъра на полицията.

Катастрофата е станала вчера в 19 часа на улица „Александър Стамболийски“ в Симеоновград. 18-годишен водач на Опел не е бил предпазлив и е ударил пресичащия пешеходец.

Пострадалият е в хасковската болница с фрактури на двете ръце, на десен крак, фрактура на черепа с контузия на мозъка и фрактура на таза.

Още една катастрофа е станала вчера в 22:55 часа на километър след село Конуш. Неправоспособен 43-годишен водач на мотоциклет Сузуки се е движил с несъобразена скорост. На десен завой е загубил контрол и е паднал на платното. От удара, водачът от Хасково е с разкъсно-контузна рана на главата и фрактура на лява ключица, возещият се зад него 26-годишен жител на село Тракиец е с открита фрактура на десен крак, счупване на таз, охлузвания по тялото, и двамата са без опасност за живота.

Водачка е без опасност за живота след катастрофа. На 10 март в 7:15 часа на пътя село Николово – Хасково е станало произшествие с лек автомобил Опел, шофиран от 26-годишна жена от Момчилград. Поради движение с несъобразена с релефа на пътя скорост, тя е загубила контрол над колата и се е преобърнала в канавка. От удара е с комоцио в хасковската болница.

През почивните дни на територията на Свиленград, Хасково, Тополовград и Харманли са отпочнати 8 бързи производства срещу водачи на автомобили. Две от тях са за шофиране в нетрезво състояние с 1,77 и 3,11 промила алкохол. Други 3 са срещу водачи, управляващи колите си след употреба на дрога – с канабис, амфетамин и метаамфетамин. Заловени са в Хасково и Харманли неправоспособни водачи, шофиращи в срок на административно наказание и такъв, управляващ мотопед без регистрационна табела.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button