Хасково

41 таланти и театрален дебют на регионалния рецитаторски конкурс в Хасково

41 талантливи деца и младежи се изявиха на Петия регионален рецитаторски конкурс в хасковския Младежки център.

Младите рецитатори бяха разделени в три възрастови групи и изпълняваха стихотворения, басни, монолози и откъси от проза, като имаха време до 3 минути. Конкурсът, посветен на Международния ден на театъра – 27 март, се организира от Младежкия център, съвместно с общината и театър „Иван Димов“.

Младежи

Жури оценяваше участниците, като призьорите получиха грамоти, книги и други предметни награди.

Театрален дебют с „Масово убийство“ имаха най-младите актьори от театралната школа с ръководител Румяна Георгиева. Младежите обраха овациите на публиката.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Господи прости им те не знаят какво правят
Господи прости им те не знаят какво правят
15.03.2018 7:59 7:59

Театрален дебют с “Масово убийство” имаха най-младите актьори от театралната школа с ръководител Румяна Георгиева. Младежите обраха овациите на публиката.

Mass Kill
Mass Kill
15.03.2018 8:02 8:02

Тоя гном Румяна към кое НПО е зачислена на хонорар ? И колко пари получава за такива прояви за Масови убийства на деца ?

Гражданин
Гражданин
15.03.2018 9:54 9:54

До Най-големият талант каза:
Аз ако бях на мястото на тая Атанаска досега 1000 пъти да съм те дал под съд за тези постоянни обиди и да те натикат в затвора където да ти разкажат играта.
Не се ли усещаш, че си втръснал на целия град.

Back to top button