Хасково

Откриха офис в помощ на малкия и средния бизнес в Хасково

Сдружението за подпомагане на малкия и средния бизнес – Обединени бизнес клубове с председател Веселин Халачев откри регионален офис в Хасково.

Това бе обявено на пресконференция с участието още на регионалния координатор Георги Георгиев с офис на площад „Свобода“ 2 с вход в сградата между двете заведения, членовете на Управителния съвет Валентина Маринова и Кремена Димитрова и организационният секретар Мирена Макрова.

В сдружението вече има над 2000 членове, като основната му задача е подпомагането на малкия и средния бизнес, който има нужда от подкрепа в България. От сдружението предлагат консултации, връзка с международни партньори, както и помощ в писането на европроекти.

Членовете имат възможност за участие на международни изложения, което се поема от сдружението. В Хасково предстои организирането на конференция и семинар, насочени към бизнеса. На 7 юни в София пък ще се проведе Втора балканска конференция на малките и средни предприятия с участието на бизнесмени от всички балкански държави, както и от Украйна, Австрия и Италия.

В сдружението вече членуват строителни фирми от Хасково, автошколи, както и земеделци и винарски изби от Харманли.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Колио
Колио
16.03.2018 12:53 12:53

Айде сега да намерим работа на Жолето щото той сам не може да си върже и обувките !!!Може да ти направи кафе ,кола да ти сипе да ти прибърше стола и такива работи но да направи нещо сам е мисията невъзможна при него ,Хубаво е това нещо което са го замислили но той от къде познава фирми и какъв диалог има с тях ???Ако им е сервирал може и да ги познава -Едно кафе ,моля и виждаж черни джапанки Адидас и къси панталони като клин впити а и много лубриканти

веско
веско
16.03.2018 15:15 15:15

няма да закачете жорето той си има работа. подпира на кмета шапката. сега се прави на политик и вече се е закачил за марешки защото там има мангизи и мацки. а на него все това му е сладко.

Анонимен
Анонимен
16.03.2018 15:30 15:30

Още един безсмислен проект и то кой начело Жоро Г….а, какъв бизнес ще подпомагате бе, какво разбирате от бизнес мишки заспали

Следващ
Следващ
16.03.2018 15:36 15:36

Лайте си той си ви лъзна отсякъде

светла табакова
светла табакова
16.03.2018 15:40 15:40

лъзга и тия софиянци които ще му плащат тока на офиса. далаверки се сипят от всякъде

МСП
МСП
16.03.2018 16:12 16:12

Горко му на малкия и средния бизнес, ако трябва тия недоразумения да го консултират! Бе, Инфо, да нямате грешка и да сте объркали с рекетират??

chi
chi
17.03.2018 12:57 12:57

Де го тоз бизнес, че и офис да му откривате?

Back to top button