Спорт

Силно представяне на „Виолена“ на държавните първенства

Много спортни емоции имаха през уикенда малките и големи състезатели на хасковския клуб по аеробика „Виолена“ на държавното първенство по спортна аеробика клас Б – всички възрасти, 5-6 г.клас А и Държавно отборно първенство за мъже и жени.

Всички състезатели при 5-6 г. се окичиха със златни медали, бронзов медал за Рая Димитрова и Габриела Карева при 7-8 г. Достойно представяне и на останалите състезатели при 9-10 и 11-14 г., всички дебютанти на това състезание.

Аеробика

Второ място и сребърни медали в ДОП за мъже и жени за отбора на „Виолена“ в конкуренция от 10 отбора от 8 клуба от цялата страна. Емилия Будинова, Лиляна Димитрова, Станимира Стамова, Роси Гаргова и Стела Божинова в конкуренция с 50 състезатели от 10 отбора заслужено спечелиха сребърните медали.

Последна контролна тренировка за определяне на Националния отбор за Световното първенство в началото на юни за Португалия. С изключително добри изигравания Тихомир Баротев при мъже и жени и Нели Ташева при 15-17 г. влязоха като основна гарнитура. Това беше и последен тест преди заминаването за първата за годината СК отново в Португалия на 21 март.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button