Спорт

Хасковлийки с усилени тренировки на плачещия за ремонт „Младост“

И в навечерието на Великден хасковските лекоатлетки продължават усилени тренировки по хвърляне на копие на стадион „Младост“.

Сред тях са бронзовите медалистки от последното първенство в Балчик Лили Стойчева и Йорданка Стоянова, както и завърналата се от Англия за празника Добромира Бъчварова.

Стадион

Момичетата постигат високи резултати на състезанията въпреки лошите условия, при които се тренира на стадион „Младост“. Спортистите вече многократно алармират, че там трябва да се направи ремонт. Стадионът има нужда от сектор за хвърляния, а в същото врме пътеката за бягане е скъсана и трябва да се смени.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бероец
Бероец
05.04.2018 22:03 22:03

А добро утро верно ли трябва ремонт къде отидоха проекти чудесиии,имаше и накрая само едни лампи сложиха на борцовата зала плюс уличното осветление …. Напредък все пак,а другото на следващите кметски избори ентусиастите да си тренират на 40 годишните гуми трагедияяяяяяя ….

Бероец
Бероец
05.04.2018 22:04 22:04

А добро утро верно ли трябва ремонт къде отидоха проекти чудесиии,имаше и накрая само едни лампи сложиха на борцовата зала плюс уличното осветление …. Напредък все пак,а другото на следващите кметски избори ентусиастите да си тренират на 40 годишните гуми трагедия ….

Back to top button