Регион

Ментета за 60 000 лв. спипаха на Капитан Андреево

8011 контрабандни текстилни изделия, част от които със знаци на регистрирани търговски марки, на стойност близо 60 000 лв., задържаха митническите и гранични служители на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

Контрабандната стока е открита в товарен автомобил с турска регистрация, влизащ в страната от Турция. Пред митничарите шофьорът е представил редовни документи за превозвана групажна стока, включваща текстилни изделия и други стоки. Камионът е селектиран за проверка с рентгенова апаратура.

При последвалата физическа проверка, митничарите откриват освен декларираната стока, недекларирани 8011 тениски, къси панталони, екипи, суитчъри, дънки. Част от артикулите са със знаци на регистрирани търговски марки.

Контрабандната стока е задържана. По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура-Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button