Спорт

Оспорвани срещи и изненади на прага на тенис финалите в Хасково

Оспорвани сблъсъци и изненади се получиха в днешните полуфинали в международния турнир за юноши и девойки до 18 г. от престижната втора категория на ITF на кортовете на Кенана в Хасково.

Поставената под №1 Гергана Топалова изненадващо загуби на сингъл от другата българка на тази фаза Даниела Димитрова с 3:6, 4:6. В спор за титлата Даниела ще играе срещу шестата поставена Вилда Ханнеман от Швеция.

Топалова загуби и полуфинала на двойки с полякинята Вероника Фалковска от рускините Елина Аванесян и Диана Ходан с 6:7(5), 6:3, 10-4.

Тенис

В оспорван полуфинал при юношите Симон-Антони Иванов отстъпи с 5:7, 3:6 на Карлос Санчес Ховер от Испания. Антъни Генов и Симон-Антони Иванов се класираха на финал на двойки при юношите. Българите победиха с 6:3, 6:7(9), 10-7 третите поставени Игор Хименез от Бразилия и Андрю Полсън от Чехия. В спор за титлата Антъни и Симон ще играят срещу вторите поставени Сергей Фомин от Узбекистан и Александър Бинда от Русия.

Финалите на сингъл и на двойки са в събота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button