Хасково

Виктория и Иван поеха за ден хасковския съд

Виктория Иванова и Иван Иванов и двамата в 11 клас на ПГДС „Цар Иван Асен II“ станаха председатели за ден съответно на окръжния и районния съд в Хасково.

Двамата се запознаха с работата на председателите на съдилащата, като участваха и в разпределението на дела чрез електронната система. Те бяха запознати със случващото се в съда от председателя на окръжния съд Миглена Тянкова и от зам-председателя на районния съд Даниела Николова.

Съд

Съдия Стратимир Димитров пък запозна група ученици от същата гимназия с работата на съда, как се образуват дела и всичко останало, което ще им бъде от полза занапред.

Днешните инициативи бяха по случай Деня на Българската Конституция и професионален празник на българските юристи и съдебни служители.

ПГДС е партньор в Образователна програма „Съдебната власт – информиран избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ангелова
Ангелова
16.04.2018 18:40 18:40

Кой измисля тая тъпа показност и безсмислица??? Направо смешни – кмет да един ден, съдия за един ден, милиционер за един ден…

Ученик в килия
Ученик в килия
16.04.2018 21:13 21:13
Отговор до  Ангелова

„За да има за децата“. Нека тия от министерството станат ученици за един ден, та да видят колко е люха образователната система, белким предприемат нещо.

Анонимен
Анонимен
17.04.2018 14:25 14:25

СТРАТО,станал си двойник на Г.Иванов.

Back to top button