Хасково

Златни медали за учениците от ПГДС на Панорамата на професионалното образование

Златни медали заслужиха учениците от хасковската ПГДС „Цар Иван Асен II“ от десетото издание на Панорамата на професионалното образование в Пловдив.

Отборът от специалност „Мебелно производство“ се състезава в производството на стилни мебели и дърворезба. Хасковлии заслужиха първо място при стилните мебели, като впечатлиха журито с барче под формата на контрабас и огледало-слънце. Нашите изработиха и пано с дърворезба.

Отборът от абитуриентките Юзлем Азиз, Ваня Делчева и Катерина Маринова с ръководител инж. Милен Милков спечели и златен медал за презентиране на изложените продукти. Момичетата заслужиха и прием без изпит в Лесотехническия университет в София.

ПГДС

Много силно на Панорамата се представи и Даниела Йорданова от 11 клас в специалност „Строителство и архитектура“ с преподавател Илияна Безергянова. Момичето заслужи златен медал за качествената си, бърза и чиста работа при „Настилки и облицовки“.

ПГДС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button