Любопитно

„Златна Тракия“ се завърна с много награди и подаръци от фестивал в Истанбул

Хасковският ансамбъл „Златна Тракия“ с ръководител Златка Тимонова заслужи много награди и подаръци от Първия детски международен фестивал в Истанбул.

Във фестивала участваха 20 групи от цял свят, като хасковлии бяха единствените от България. Тимонова заяви, че е очарована от организацията на фестивала, който е имал и конкурсен характер. Нашите заслужиха подаръци от кмета и организаторите, както и награди и медали от журито за най-емоционално и артистично изпълнение, хореография и за най-малки танцьори.

Танци

За 600-те танцьори на фестивала е била осигурена богата програма, като всички са посетили някои от големите забележителности на Истанбул.

Сега голямата група и средният състав на „Златна Тракия“ са получили покана от полски конкурс-фестивал през юли. Хасковлии са сред осемте групи, избрани за участие от общо 70 формации от цял свят.

Танци

На Гергьовден „Златна Тракия“ ще зарадва хасковлии с концерт за празника.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Много учуден!?
Много учуден!?
30.04.2018 21:13 21:13

И ко? Отишли, играли, пърдяли и взели няква мижава награда?

Back to top button