Любопитно

Военните организираха стрелби за Деня на храбростта

Турнир по стрелба с пистолет и демонстративни стрелби се проведоха в навечерието на Деня на храбростта – 6 май, съобщават от областна администрация.

Състезанието бе организирано от командира на гарнизон Хасково подполковник Николай Александров. В своеобразната надпревара по точна стрелба с пистолет участваха отбори на Жандармерията в Кърджали, Учебен полигон Корен, хасковската пожарна, Военна полиция и Военно окръжие Хасково, РС Изпълнение на наказанията, ДАНС, военен и цивилен отбор на Военно формирование 52 740, полицията и областна администрация. Точният си мерник пробваха областният управител Станислав Дечев и неговият заместник Стефка Здравкова.

Турнирът по стрелба с пистолет е традиционен за хасковското военно формирование. Той се организира по повод Гергьовден и предстоящия празник на Българската армия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
03.05.2018 17:57 17:57

Този областен е голям смешник, гласят го за кмет на Хасково – след некадърния старчок Беливанов, искат да ни натресат още по-некадърен младок. Горко му на Хасково!

Back to top button