Хасково

Обявиха конкурсите за управители на Първа поликлиника и Онкото

До 11 юни е крайният срок за подаване на документи за участие в конкурсите за управители на „Диагностично консултативен център I -Хасково“ ЕООД и „Специализирана болница за активно лечение по онкология – Хасково“ ЕООД в Хасково.

Конкурсите са след решение на общинския съвет, а обявите за тях са качени на сайта на общината. Самите конкурси ще се проведат на 14 юни.

Конкурсите са на три етапа, като последният е събеседване. До него се допускат кандидати, получили оценка на разработката не по-ниска от много добър 4.50.

Обявени са и свободни работни места за медицинска сестра и социален работник за Дневния център за стари хора в Хасково. Те ще са на половин работен ден.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
възкръснал онкоболен
възкръснал онкоболен
10.05.2018 15:23 15:23

Мога да ви увуря че Онкоболницата е на АВТОПИЛОТ Там и в центъра в Болярово цари пълно БЕЗХАБЕРИЕ Имали в този град РЗИ или само получават заплати и пият кафета

Back to top button