Любопитно

Номинираха димитровградската „Пеньо Пенев“ за „Библиотека на годината“

Градска библиотека „Пеньо Пенев“ в Димитровград е сред номинираните шест библиотеки от цялата страна в Годишните награди на Българската библиотечно-информационна асоциация за 2017 г.

Културната институция е номинирана в категория „Библиотека на годината 2017“. Димитровградската библиотека се бори за призовото място с библиотеките в Пловдив, Варна, Американския университет, Силистра и Академичната библиотека на НАТФИЗ.

Освен библиотеката като институция, признание получава и Валентина Терзиева, която е един от най-активните и иновативни професионалисти в „Пеньо Пенев“. Терзиева е една от петте номинирани в категорията „Библиотекар на годината 2017“.

Наградите се присъждат на конкурсен принцип и се дават за високи постижения в реализацията на мисията на библиотеките и принос за издигането на авторитета им.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button