Регион

Арестуваха трима дрогирани и един шофьор с 2.53 промила алкохол

27-годишна димитровградчанка е задържана за съхранение на дрога и шофиране на автомобил под въздействието й, съобщават от полицията.

Тази сутрин в 3:45 часа на кръстовището между улиците „Строител“ и „Юндола“ в Димитровград момичето е спряно за проверка с леката си кола Фиат. Униформените полицаи открили в дрехите й топче с амфетамин, което иззели с протокол. Тестване с дрегер отчело и наличие на амфетамин и метаамфетамин в кръвта й.

За същото нарушение в свиленградския арест е бил 21-годишен жител на града, шофиращ Мазда-та си под въздействието на дрога. В колата е открита и цигара от същото вещество. В автомобила са пътували и негов връстник и 32-годишен свиленградчанин.

Няколко часа по-късно, свиленграският патрул установява още двама нарушители. Първият на 39 г, управляващ Мазда-та си с 2,53 промила алкохол, а вторият на 19 г. – шофиращ Опел е с наличие на кокаин в кръвта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Май вече ние сме идиоти
Май вече ние сме идиоти
23.05.2018 9:17 9:17

Чудя се как все още ние „нормалните“ оцеляваме на пътя ???!!!
Не камери – дрегери да купува полицията и кучета за проверки !

Back to top button